20 χρόνια Aegean, με έκπτωση 50% σε πτήσεις εξωτερικού!

30/05/2019

Η Aegean γιορτάζει τα 20 χρόνια της και προσφέρει έκπτωση 50% σε πτήσεις εξωτερικού του δικτύου της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να βρούμε κάποιες πολύ καλές τιμές για τα ταξίδια μας από το Νοέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Aegean Airlines

Στο πλαίσιο της προσφοράς, η Aegean θα διαθέσει εισιτήρια με έκπτωση 50% στο δίκτυό της για απευθείας πτήσεις και για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό, από την Ελλάδα προς το εξωτερικό και αντίστροφα. Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για:

  • Απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό, από/προς τα ελληνικά αεροδρόμια προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού.
  • Απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό, από/προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
  • Πτήσεις από/προς προορισμούς εξωτερικού, με ενδιάμεσο σταθμό τα ελληνικά αεροδρόμια, προς προορισμούς εξωτερικού.
  • Απευθείας πτήσεις από/προς Λάρνακα προς Τελ Αβίβ.

Οι κρατήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως 04/06/2019.

Οι πτήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από 01/11/2019 έως και 28/03/2020.

Από την προσφορά εξαιρείται η χρονική περίοδος: 19/12/2019 – 07/01/2020.

Εντοπίζουμε εύκολα τις ημερομηνίες για τις οποίες ισχύουν οι χαμηλότερες τιμές, χρησιμοποιώντας το Low Fare Calendar της Aegean κάνοντας κλικ στο παρακάτω link:

Οι καλύτερες τιμές της Προσφοράς >>

Στον ναύλο GoLight, που είναι η φθηνότερη κατηγορία ναύλου της Aegean, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά.

Η έκπτωση πραγματοποιείται επί του ναύλου των εισιτηρίων και του επίναυλου καυσίμων, ενώ δεν έχει εφαρμογή στους φόρους.
Aegean Low Fare Calendar

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας