Η Brussels Airlines επιστρέφει στην Αθήνα

16/04/2014

H Brussels Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Βελγίου, ξεκίνησε και πάλι πτήσεις από Αθήνα προς Βρυξέλλες από αρχές Απριλίου. Μέσω Βρυξελλών, υπάρχει ανταπόκριση για πολλούς ευρωπαΐκούς προορισμούς αλλά και τις ΗΠΑ. 

Brussels Airlines

Brussels Airlines

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα προστεθεί επιπλέον δρομολόγιο και το Σάββατο. Η εταιρεία διαθέτει τρεις κατηγορίες ναύλων: Business Class «b.business» και των προϊόντων της Economy Class «b.flex» και «b.light», καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερη άνεση, ευελιξία ή οικονομία. Τα αεροσκάφη είναι τύπου Airbus A319 ή Α320 και είναι εξοπλισμένα με νέα άνετα και εργονομικά καθίσματα.

Οι επιβάτες μπορούν να συνδυάζουν ανταπόκριση με πολλές πτήσεις της Brussels Airlines προς τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τις ΗΠΑ. H Brussels Airlines είναι μέλος της συμμαχίας Star Alliance και συνεργάζεται με την Aegean Airlines, εταίρο κοινής εκμετάλλευσης πτήσεων (code share), για καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας, Βρυξελλών και αρκετών ελληνικών νησιών. Επίσης, σε συνεργασία με τη Lufthansa, την Austrian και τη Swiss, τη United Airlines και την Air Canada προσφέρονται πτήσεις προς πολλές ευρωπαΐκές πόλεις, τη Νέα Υόρκη και το Ντάλας των ΗΠΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας