Ταξιδιωτικά tips

Tips, συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια.

Συμβουλές για την ενοικίαση αυτοκινήτου

,

Συμβουλές για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Η ενοικίαση αυτοκινήτου έχει γίνει ευκολότερη από ποτέ, καθώς μέσω internet υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης τιμών, διαθέσιμων οχημάτων και καλύψεων από πολλές εταιρείες ενοικίασης.

Παρακάτω θα βρεις ορισμένες συμβουλές που έχουν προκύψει από συχνούς ταξιδιώτες και από επαγγελματίες του χώρου, για πράγματα που πρέπει να προσέξεις ή να αποφύγεις ώστε να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα και να απολαύσεις τις διακοπές σου χωρίς προβλήματα και δυσάρεστες εκπλήξεις.
Διαβάστε περισσότερα…

Πως να πετύχετε δωρεάν αναβάθμιση δωματίου

,

Πως να πετύχετε δωρεάν αναβάθμιση δωματίου

Η διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών ή της εκδρομής μας παίζει σημαντικό ρόλο στην απόλαυση του ταξιδιού μας. Έχουμε ήδη αφιερώσει κάποιο χρόνο για να βρούμε το καταλληλότερο ξενοδοχείο και δωμάτιο, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα αν είχαμε μία δωρεάν αναβάθμιση σε καλύτερη κατηγορία δωματίου;
Διαβάστε περισσότερα…

Ξενοδοχεία κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

,

The Manta Resort - Pemba Island, Tanzania

Αν είστε λάτρεις της θάλασσας, σας εντυπωσιάζει ο βυθός και δεν σας τρομάζει η ιδέα να διανυκτερεύσετε σε ένα δωμάτιο το οποίο βρίσκεται κάτω από το νερό, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα υποβρύχιο ξενοδοχείο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές.

Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία που παρέχουν τη δυνατότητα διαμονής σε δωμάτια τα οποία βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, άλλα πολυτελή άλλα πιο απλά χωρίς ανέσεις, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι όλα είναι εντυπωσιακά.
Διαβάστε περισσότερα…